Afbeelding

Worstmakerij

Uit onze worstmakerij komen de heerlijkste worsten en vleeswaren. Door de eigen productie staan wij garant voor topkwaliteit. Vele worstsoorten, zoals onze achterham en rolpens zijn recentelijk nog met goud bekroond. Bij een keuring door TNO ontvingen wij voor onze leverworst, filet americain en boterhamworst het maximale aantal van 10 punten.

Maar ook onze runderrookvlees is van grote klasse. Ze is niet te zout, niet te droog en altijd mooie grote plakken. Wij maken onze runderrookvlees volgens een speciaal recept, waarbij de combinatie van pekelen en droog zeezout een belangrijke rol spelen.

Hammen

  • Beenham
  • Achterham
  • Schouderham
  • Gegrilde ham
  • Rauwe ham
Allemaal bijzonder goed van smaak.


Vleeswaren trio

Iedere week 3 soorten vleeswaren in een wisselend aanbod.

3x 100 gram voor € 5,95

Vers vlees

Duurzaam varkensvlees

Belangrijkste kenmerken van het Duurzame varkensvlees

Bij Slagerij Van Ingen zijn we trots op ons assortiment van KDV Duurzaam Varkensvlees. Dit vlees is niet alleen heerlijk van smaak, maar ook verantwoord geproduceerd met oog voor duurzaamheid en dierenwelzijn.

  • Duurzaamheid in elke stap: Onze varkenshouders gebruiken energiezuinige technieken en verminderen waterverbruik, wat bijdraagt aan een minimale impact op het milieu.

  • Hoogwaardig dierenwelzijn: Onze vleesvarkens leven in ruime stallen met voldoende stro en bewegingsvrijheid, zonder preventieve antibiotica, wat zorgt voor een stressvrije omgeving.

  • Transparantie en traceerbaarheid: Dankzij de volledige traceerbaarheid van KDV Duurzaam Varkensvlees kunnen wij u precies vertellen van welke boerderij uw vlees afkomstig is.

  • Smaakvol en gezond vlees: KDV varkensvlees staat bekend om zijn rijke smaak en uitstekende kwaliteit, mede door het intramusculaire vet en de zorgvuldige productie.

  • Lokale betrokkenheid: We werken nauw samen met lokale boeren en diverse schakels binnen de keten, zoals voerleveranciers, vermeerderaars, vleesvarkenshouders, transporteurs, slachterijen, grossiers en slagers.

  • Voortdurende ontwikkeling: Binnen het KDV-concept blijven we voortdurend werken aan verbeteringen voor mens, dier en milieu, zodat we altijd het beste kunnen bieden.

Kies voor Slagerij Van Ingen en geniet van duurzaam en smaakvol varkensvlees, geproduceerd met zorg voor mens, dier en milieu. Kom langs in onze slagerij en proef het verschil!

Lees meer op: www.duurzaamvarkensvlees.nl

Kip

Naast rund- en varkensvlees kunt u bij ons terecht voor een ruime keus aan kipproducten.

Kipfiletschnitzel: onze specialiteit!

Gemaakt van 100% kipfilet, circa 130 gram. De kipfiletschnitzel hoeft maar circa 5 minuten in de koekenpan, lekker met gebakken aardappeltjes!

  • Hele kip
  • Kippenbouten
  • Kipdrummets
  • Kipsteak
  • Kip floriade steak
  • Kippoulet
  • Kiprollade
  • Kip cordon bleu
  • Gegrilde kippenbout
  • Gegrilde kipdrummets
  • Gegrilde kipsaté
Afbeelding


Onze specialiteiten van het rund

Gebraden rosbief

Zo komt ons rundvlees van vaste leveranciers uit de regio. Wij laten de dieren slachten en in de slagerij afleveren, zodat het vlees gegarandeerd vers is. Wij kunnen alles leveren op het gebied van rundvlees. Van een overheerlijke sucadelap tot een specialiteit als de rib-eyesteak.

In onze eigen worstmakerij braden wij de heerlijkste rosbief. Heerlijk bij het ontbijt of de lunch. Iets dikker afgesneden ook prima bij uw warme maaltijd.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.