Afbeelding

Worstmakerij

Uit onze worstmakerij komen de heerlijkste worsten en vleeswaren. Door de eigen productie staan wij garant voor topkwaliteit. Vele worstsoorten, zoals onze achterham en rolpens zijn recentelijk nog met goud bekroond. Bij een keuring door TNO ontvingen wij voor onze leverworst, filet americain en boterhamworst het maximale aantal van 10 punten.

Maar ook onze runderrookvlees is van grote klasse. Ze is niet te zout, niet te droog en altijd mooie grote plakken. Wij maken onze runderrookvlees volgens een speciaal recept, waarbij de combinatie van pekelen en droog zeezout een belangrijke rol spelen.

Hammen

  • Beenham
  • Achterham
  • Schouderham
  • Gegrilde ham
  • Rauwe ham
Allemaal bijzonder goed van smaak.

Vers vlees

Al ons vlees is van Hollandse bodem afkomstig.

Varkensvlees: het Wroetvarken

Van uw slager mag u altijd iets meer verwachten. Daarom hebben wij varkensvlees op de kaart staan van het Piétrain-varken, bekend om zijn uitstekende vleeseigenschappen. Het Piétrain-varken zet meer vlees aan dan andere varkenssoorten en heeft een laag vetgehalte. Het vlees heeft ook een fijnere structuur.

Lekker wroeten en spelen

Het Wroetvarken heeft als eerste varkensketen met de wroetstal een Beter Leven Ster ontvangen van de Dierenbescherming. Maar de Wroetstal gaat verder dan 1 ster !

Lees meer op: www.wroetvarken.nl


Kip

Naast rund- en varkensvlees kunt u bij ons terecht voor een ruime keus aan kipproducten.

Kipfiletschnitzel: onze specialiteit!

Gemaakt van 100% kipfilet, circa 130 gram. De kipfiletschnitzel hoeft maar circa 5 minuten in de koekenpan, lekker met gebakken aardappeltjes!

  • Hele kip
  • Kippenbouten
  • Kipdrummets
  • Kipsteak
  • Kip floriade steak
  • Kippoulet
  • Kiprollade
  • Kip cordon bleu
  • Gegrilde kippenbout
  • Gegrilde kipdrummets
  • Gegrilde kipsaté
Afbeelding

Onze specialiteiten van het rund

Gebraden rosbief

In onze eigen worstmakerij braden wij de heerlijkste rosbief. Heerlijk bij het ontbijt of de lunch. Iets dikker afgesneden ook prima bij uw warme maaltijd.


Slachten

Wij betrekken onze runderen van een vaste leverancier uit de omgeving. Deze laten wij vakkundig slachten en het vlees wordt vers aangeleverd. In eigen slagerij wordt het vlees verwerkt tot onze overheerlijke producten.

Daarnaast is huisslachting via onze slagerij mogelijk. Het dier laten wij slachten, waarna wij het geheel in onze slagerij naar uw wensen uitsnijden. Gebruik maken van de zouterij en worstmakerij behoren bij de huisslachting tot de mogelijkheden.

Ook voor halve varkens kunt u bij ons terecht. Het vlees wordt naar uw wensen uitgesneden. Leverworst, verse worst en rollades behoren tot de mogelijkheden.