Over ons

Sinds 1998 is de ambachtelijke slagerij van Ingen gevestigd in Genemuiden. Het bedrijf werd in dat jaar overgenomen van slager Roeland. De slagerij is al jaren een begrip in Genemuiden. Sterk in een goede kwaliteit en een ruime sortering.

Zo komt ons rundvlees van vaste leveranciers uit de regio Wij laten de dieren slachten en in de slagerij afleveren, zodat het vlees gegarandeerd vers is. Wij kunnen alles leveren op het gebied van rundvlees. Van een overheerlijke sucadelap tot een specialiteit als de rib-eyesteak.

Onze worstmakerij is een zeer belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Door een compleet uitgeruste worstmakerij en een grote ervaring kunnen vele hoogwaardige vleeswaren produceren. Naast onze leverworst en hammen zijn onze grillworst en runderrookvlees alom gewaardeerd. De rookworst is een topper die wij u niet willen onthouden. Wij bieden deze in diverse specialiteiten. U leest hier meer over op de betreffende assortiment pagina. Met diverse producten hebben wij de afgelopen jaren prijzen behaald op vakwedstrijden en keuringen van Het Worstmakers Gilde.

Voor partyservice en buffetten bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor een heerlijke, fraai opgemaakte schaal hapjes als een compleet warm/koud buffet bieden wij vele mogelijkheden. Naar keuze wordt alles keurig op locatie opgesteld. Uiteraard met alle toebehoren.


Gildenieuws
Oosterse procureur
Een heerlijk Oosters gekruid lapje varkensvlees met een verrassende vulling! … lees verder »
Gildetrophy
For_page_oosterse_procureur_nc
Deze Gildetrophy is t/m 02 juli verkrijgbaar.

Openingstijden

MaandagMa 08.30 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m


2x Speklappen op de barbecue
De speklap is een echte klassieker voor op de barbecue. Marineer ze op 2 manieren! ... de bereiding »
Recept v/d Week
Widget_25_26_2x_speklappen_op_de_barbecue
bereidingstijd 20 min