Worstmakerij

Uit onze worstmakerij komen de heerlijkste worsten en vleeswaren. Door de eigen productie staan wij garant voor topkwaliteit. Vele worstsoorten, zoals onze achterham en rolpens zijn recentelijk nog met goud bekroond.
Bij een keuring door TNO ontvingen wij voor onze leverworst, filet americain en boterhamworst het maximale aantal van 10 punten.

Maar ook onze runderrookvlees is van grote klasse. Ze is niet te zout, niet te droog en altijd mooie grote plakken. Wij maken onze runderrookvlees volgens een speciaal recept, waarbij de combinatie van pekelen en droog zeezout een belangrijke rol spelen.

Hammen

  • Beenham
  • Achterham
  • Schouderham
  • Gegrilde ham
  • Rauwe ham

Allemaal bijzonder goed van smaak.

Gildenieuws
Oosterse procureur
Een heerlijk Oosters gekruid lapje varkensvlees met een verrassende vulling! … lees verder »
Gildetrophy
For_page_oosterse_procureur_nc
Deze Gildetrophy is t/m 02 juli verkrijgbaar.

Openingstijden

MaandagMa 08.30 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m


2x Speklappen op de barbecue
De speklap is een echte klassieker voor op de barbecue. Marineer ze op 2 manieren! ... de bereiding »
Recept v/d Week
Widget_25_26_2x_speklappen_op_de_barbecue
bereidingstijd 20 min