Persbericht 12 september 2015 - Genemuiden actueel

Van Ingen heeft het druk op nieuwe locatie

Slagerij Evert van Ingen is afgelopen week verhuisd vanuit de Langestraat naar de nieuwe winkel aan het havenplein in het centrum van Genemuiden. De overgang  naar de nieuwe locatie was perfect geregeld en verliep geheel vlekkeloos.  Klanten hebben in de afgelopen week op maandag slechts één dag voor een  dichte deur gestaan.

Evert en Marianne van Ingen: “In de Langestraat was de winkelruimte beperkt maar op de nieuwe locatie hebben wij alle ruimte om ons vak kundig en efficiënt uit te oefenen. Ja, dit hadden wij altijd al voor ogen en inderdaad….een lang gekoesterde wens is voor ons in vervulling gegaan. Wij zijn daar blij en best heel erg trots op”.

Evert: “onlangs is het Havenplein in Genemuiden rondom de winkels in het centrum heel fraai gerenoveerd en het biedt parkeer gelegenheid voor onze klanten. Ook zijn er in het centrum fraaie winkels en bedrijven gevestigd en dat heeft aantrekkingskracht. Er is veel aanloop bij Bakker Slager en de Hema en onze nieuwe slagerij is daar naast gevestigd. Afgelopen dinsdag hebben wij daar onze deuren voor het eerst geopend. Inmiddels hebben de aantallen bezoekers in de afgelopen dagen onze stoutste verwachtingen ver overtroffen”.

Marianne tot slot: “Wij hebben een heel drukke en hectische week achter de rug. Samen met onze medewerkers hebben wij van s` morgens vroeg tot s` avonds laat gewerkt. Komende “openingsweek” van ma. t/m zat. staan wij weer klaar en kan iedere bezoeker rekenen op een gratis smakelijke verrassing bij hun aankoop.”


Gildenieuws
Oosterse procureur
Een heerlijk Oosters gekruid lapje varkensvlees met een verrassende vulling! … lees verder »
Gildetrophy
For_page_oosterse_procureur_nc
Deze Gildetrophy is t/m 02 juli verkrijgbaar.

Openingstijden

MaandagMa 08.30 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00 uur
ZondagZo t/m


2x Speklappen op de barbecue
De speklap is een echte klassieker voor op de barbecue. Marineer ze op 2 manieren! ... de bereiding »
Recept v/d Week
Widget_25_26_2x_speklappen_op_de_barbecue
bereidingstijd 20 min